Gothenburg - visiting my best friend

Uppdaterat: 29 dec. 2018

*Scroll down for Swedish*

A few summers ago I wanted to go to Gothenburg (Swedens second biggest city) to party. I brought two of my best friends and one of them got stuck there. She fell in love and ended up moving to Gothenburg.


Now that my best friend lives here I go to Gothenburg at least once every summer. Actually, it's not at all "my type of city" (then I would go more often), when you live in Stockholm it just feels too small. I even think that Stockholm is too small for that matter. However, Gothenburg can be really nice in the summer and we've had some crazy fun nights here.


Her boyfriend had left the apartment for us so it was all in - dinner, wine and party. (Found one single picture from this, who took the photo is a mystery til this day).

The next day I was completely destroyed but in some way I always manage to work anyway. Completely random I came in contact with a photographer who wanted to do a Saltyhair photoshoot. He picked us up at the apartment and we took the car out to sea. It was so idyllically beautiful with cliffs, red cottages and glittering sea, typical Swedish summer.


The pictures of course resulted in a Saltyhair reportage - GOTHENBURG

Here are some of the pictures 

Göteborg hos min bästa vän


För några somrar sedan ville jag åka till Göteborg och festa, jag tog med mig två av mina bästa vänner och tappade den ena på vägen. En kväll träffade hon kärleken och blev kvar.


Jag åker till Göteborg minst en gång varje sommar nu när min bästa vän bor där. Egentligen är det inte alls "min stad", alltså när man bor i Stockholm så känns det bara för litet. Jag trivs inte i Stockholm heller för den delen. Göteborg kan dock vara riktigt nice på sommaren och vi har haft sjukt roliga kvällar här.


Hennes pojkvän hade lämnat lägenheten till oss så det var all in middag, vin och utgång. (Hittade en endaste bild från det här, oklart vem som fotade).

Dagen efter var jag helt förstörd men på något sätt lyckas jag alltid jobba ändå. Helt random så kom jag i kontakt med en fotograf som ville göra en Saltyhair photoshoot. Han hämtade oss vid lägenheten och vi tog bilen ut till havet. Det var sådär löljligt idylliskt vackert med klippor, röda stugor och glittrande hav.


Resultatet blev som vanligt ett reportage till Saltyhair - GOTHENBURG Här är några av bilderna: