I november 2017 sa jag upp mig från mitt jobb. Jag var 24 år gammal och personalchef på ett stort bemanningsföretag. Trots att jag "hade allt" så kände jag mig så tom och ensam. Något saknades. Jag ifrågasatte mig själv "är det här allt"? Jag tänkte inte vara olycklig och nöja mig med att gå fram och tillbaka till mitt jobb och leva livet som man "ska" så jag började mitt nya liv med att ge mig ut i världen för att resa.

 

Under de senaste tre åren har jag gått igenom en stor förändring i mig själv. På vägen har jag bland annat hunnit starta ett bikiniföretag, gjort modelljobb, blivit 'influencer', varit med i TV och podcast samt börjat frilansa som PT och kostrådgivare. Jag har också hittat oväntade intressen, varit med om otroliga äventyr och lärt känna (och älska) mig själv.

Här på hemsidan hittar ni bland annat info om min online coaching, en samling av content, en blogg som uppdateras då och då och en vlog. Jag skriver också numera mest på min instagram @thoughtsbymicaela

 

Jag hoppas kunna vara en inspiration för dig som också vill ta steget mot dina drömmar, även om det inte finns någon tydlig väg att gå. 

RNI-Films-IMG-93624136-53DD-4E69-8C33-9B

Micaela Lager, 27

Var bor jag?

Jag har min utgångspunkt i Stockholm men reser ofta runt.  

Vad gör jag?

Jag driver ett bikiniföretag (Saltyhair) och frilansar även som personlig tränare/kostrådgivare online, modell samt influencer/content creator. Utöver detta driver jag även andra företags instagram samt bygger hemsidor såsom denna och Saltyhair.com

Ord som definierar mig

Orädd, kreativ, självständig, spontan, passionerad, godhjärtad, energisk, nyfiken, utåtriktad, äventyrlig

Saker jag älskar

Resor, träning, kost, entreprenörskap, personlig utveckling, grafisk design, skriva, motivera, tala